corgindante.blogg.se

Ett sätt för oss att dela vår underbara Corgi Dante!

Farliga myror och läskig sotare

Kategori: Allmänt

Oj vad mycket som kan hända på en dag i en valps liv!

Nu när han varit här i nästan tre dagar har han hunnit uppleva hur mycket som helst, även om vi bara varit i trädgård och i huset.

Igår klev han rakt i ett myrbo med ilskna myror som bet honom i tassen och det var minsann inte roligt! Tog ett tag och mycket kärlek att få tillbaka den glada spralliga Dante! Sedan vart det full fart och hastiga tupplurar (det var trots allt väldigt varmt!)

Idag på morgonen kom en läskig typ på besök. Helt svartklädd och med en lustig vagn. Och så skulle han upp på taket den token! Klart att jag skäller ut det myskot! - tänkte Dante när sotaren kom på besök. Han må vara rätt liten men han är stor i orden lillkillen..!

Idag kom farbror eddie hem efter en helg av barnvaktande. Trött var han och kanske inte helt förberedd på att han skulle få barnvakt en valp nu också. Det var tveksamt till en början men efter tio minuter ville Dante bara leka!

Jaa jag kan nog skriva hur mycket som helst om vår Dante, men lämnar mer åt morgondagen! För då vet man aldrig vad som kan hända!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: